تاریخ خبر: // کد خبر: 53763 // //

شرکت های هلندی با همکاری موسسات تحقیقاتی، کنسرسیوم تشکیل دادند



خبر _ برخی شرکت های تولیدکننده خوراک دام و موسسات تحقیقاتی در هلند، کنسرسیومی برای افزایش استفاده از فرآورده های جانبی و باقی مانده ها در خوراک تشکیل دادند.

کنسرسیوم

برای بهبود استفاده از فرآورده های جانبی در خوراک؛

شرکت های هلندی با همکاری موسسات تحقیقاتی، کنسرسیوم تشکیل دادند

برخی شرکت های تولیدکننده خوراک دام و موسسات تحقیقاتی در هلند، کنسرسیومی برای افزایش استفاده از فرآورده های جانبی و باقی مانده ها در خوراک تشکیل دادند.

به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از Allaboutfeed، مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی واگنینگن (Wageningen UR) گزارش می دهد که بخش های دامداری در تبدیل حجم زیادی از فرآورده های جانبی و پسماندهای صنایع غذایی و زیستی به پروتئین حیوانی با ارزش و با کیفیت موفق بوده اند.

برای بهبود و تشویق به استفاده از فرآورده های جانبی در خوراک دام، گروهی متشکل از ۱۳ شرکت خوراک حیوانات و موسسات تحقیقاتی هلند، یک کنسرسیوم تشکیل دادند. این کنسرسیوم بر توسعه راهبردهای جدید منابع داخلی و بهبود خودکفایی اروپا در بخش خوراک تمرکز می کند.

براساس این گزارش، یکی از فعالیت های این گروه، تحقیقات برای استخراج فسفر از محصولات تولیدی گیاهی و آزاد کردن پروتئین از چمن و برگ های است.

گفتنی است؛ در مجموع این پروژه چهار سال به طول می انجامد.


منبع :: http://agna.ir



آخرین اخبار

پربازدید