تاریخ خبر: // کد خبر: 70684 // //

۴۰درصد نانوایان سنتی کشور از جوش شیرین استفاده می‌کنند/ استاندارد نمک در ۶۵ درصد از نانوایی‌های کشور رعایت می‌شود

اختصاصی/ به گزارش غلات نیوز به نقل از ستاد خبری جشنواره نان طیب، مراسم بزرگداشت روز ملی نان از صبح امروز در حرم مطهر رضوی با حضور مقامات مسئول و نانوایان سراسر کشور در حال برگزاری است؛

۴۰درصد نانوایان سنتی کشور از جوش شیرین استفاده می‌کنند/  استاندارد نمک در ۶۵ درصد از نانوایی‌های کشور رعایت می‌شود

             دکتر زهرا عبداللهی،دبیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در این مراسم بیان کرد: در کشور ما روزانه به طور میانگین ۲۵۰ گرم نان مصرف می‌شود به طوریکه ۳۰ درصد از کلسیم و ۸۰ درصد از آهن مورد نیاز بدن از طریق نان تامین می‌گردد.
عبداللهی با بیان اینکه درحال حاضر ۴۰ درصد از نانوایان سنتی کشور در فرایند تولید نان از جوش شیرین استفاده می‌کنند، افزود: متاسفانه جوش شیرین مضرات فراوانی دارد که مهم‌ترین آن سوءهاضمه و زخم دستگاه گوارش است.
وی با اشاره به مشخصه‌های یک نان سالم ادامه داد: نان سالم نانی است که سوخته نباشد چرا که سوختگی‌های روی سطح نان، خطر ایجاد سرطان را به دنبال دارد.
دبیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه گفت: باتوجه به اینکه نان قوت غالب جامعه است، در حال حاضر ۶ گرم نمک از طریق مصرفآن وارد بدن انسان می‌شود درحالیکه به طور استاندارد کل نمک مصرفی در طول روز باید کمتر از ۵ گرم باشد و متاسفانه یکی از علل شیوع بیماری فشارخون در جامعه، مصرف نان شور است.
عبداللهی خاطرنشان کرد: البته تلاش‌های بسیاری در راستای کاهش نمک نان از طریق وزارت بهداشت صورت گرفته ودر همین راستا، گروه تخصصی بهبود و کیفیت سلامت نان هم تشکیل شده است.
به گفته وی، کاهش میزان نمک نان، اقدامی بزرگ از سوی وزارت بهداشت بود و در حال حاضر در ۶۵ درصد از نانوایی‌های کشور، درصد استاندارد نمک رعایت می‌شود و به واسطه این اقدام، نمک دریافتی جامعه،روزانه ۳ گرم تقلیل یافته است.
عبداللهی در بخش پایانی اظهاراتش با تاکید بر استانداردسازی تنورهای پخت گفت: تلاش ما این است کهبتوانیم گامی بسیار بزرگ در جهت سلامت مردم برداریم.

خبر جدید   ادعای آلودگی گندم‌های خریداری‌شده در کشور توطئه دشمنان است

این گزارش درحال تکمیل است…

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: ۴۰درصد نانوایان سنتی کشور از جوش شیرین استفاده می‌کنند/ استاندارد نمک در ۶۵ درصد از نانوایی‌های کشور رعایت می‌شود



آخرین اخبار

پربازدید