تاریخ خبر: // کد خبر: 72694 // //

نان سنگک در تهران به هیچ عنوان سفید نیست!

اختصاصی/اصغر پابرجا گفت: واحدهای نان سنگک در تهران به هیچ عنوان از آرد ۱۸ و ۲۰ درصد سبوس‌گیری شده استفاده نمی‌کنند و با توجه به اینکه کلیه نانوایان تحت پوشش سامانه اقدام به خرید آرد می‌نمایند، در سامانه‌های خرید آرد، آرد ویژه سنگک ۱۲ و ۱۵ درصد سبوس‌گیری شده تعریف گردیده است.

نان سنگک در تهران به هیچ عنوان سفید نیست!

             رئیس اتحادیه نانوایان سنگک در گفت‌وگو با غلات نیوز بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که نان سنگک در تهران از کیفیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: البته برخی مواقع ممکن است که کیفیت آردها دچار نوسان شود و کیفیت نان متأثر از آن افت کند.
پابرجا در خصوص این احتمال که نانوایان آرد سفید را خارج از شبکه خریداری و با آرد ویژه سنگک اختلاط کنند، اظهار کرد: چنین تخلفی در واحدهای سنگک اتفاق نمی‌افتد زیرا قیمت آرد بالاست و خرید خارج از شبکه برای نانوا صرفه ندارد.
رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران در خاتمه بر عدم استفاده از افزودنی جوش شیرین و جوهر قند در واحدهای سنگکی تهران تأکید کرد.

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: نان سنگک در تهران به هیچ عنوان سفید نیست!

خبر جدید   قزاقزستان برای بازار گندم خود به دنبال جذب مشتریان ایرانی!


آخرین اخبار

پربازدید