تاریخ خبر: // کد خبر: 65367 // //

مردم رشت ناراضی از کیفیت پایین نان/ آرد بی‌کیفیت، دلیل نان بی‌کیفیت

اختصاصی/رئیس اتحادیه نانوایان رشت با اشاره به نارضایتی مردم از کاهش کیفیت و همچنین وزن چانه نان‌ها گفت: علت اصلی کیفیت پایین نان در رشت، عدم انگیزه نانوایان برای پخت نان کیفی و کیفیت پایین آردهای توزیعی است.

مردم رشت ناراضی از کیفیت پایین نان/ آرد بی‌کیفیت، دلیل نان بی‌کیفیت

             عادل محمدی در گفت‌وگو با غلات نیوز با بیان اینکه نانوایان گیلان منتظر افزایش نرخ نان هستند، تصریح کرد: افزایش نرخ نان باید به صورت کشوری اجرایی شود و در استان‌ها در خصوص این مسأله سلیقه‌ای عمل نشود.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا مسئولین استان گیلان برای کیفیت نان کاری نمی‌کنند، بیان کرد: دلیلش این است که یا مسئولین متوجه بی‌کیفیتی نان نمی‌شوند یا اینکه بررسی مسائل دیگر را نسبت به بررسی کیفیت نان ارجح می‌دانند. متأسفانه نان درگیر مسائل سیاسی شده است.
رئیس اتحادیه نانوایان رشت با اشاره به کیفیت پایین آرد در این شهرستان خاطرنشان کرد: طبق اظهارات آردسازان استان، کیفیت پایین آردها ناشی از گندم‌های نامرغوبی است که به استان گیلان ارسال می‌شود. استان گیلان گندم‌خیز نیست اما با توجه به امکانات و پتانسیل‌هایی که دارد، مسئولین می‌توانند با واردات گندم خارجی مشکل کیفیت آرد را در استان مرتفع سازند. چنان‌که در سال‌های قبل که نیاز استان تماماً از محل واردات تأمین می‌شد، نانوایان مشکلی بابت کیفیت آردها نداشتند.

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: مردم رشت ناراضی از کیفیت پایین نان/ آرد بی‌کیفیت، دلیل نان بی‌کیفیت

خبر جدید   افزایش نرخ نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم در دست بررسی


آخرین اخبار

پربازدید