تاریخ خبر: // کد خبر: 60362 // //

عشایر باید در کنار تولید به گردشگری هم توجه کنند

استاندار اصفهان گفت: عشایر باید در کنار تولید به موضوع گردشگری هم توجه کنند البته توجه به گردشگری نباید عشایر را از تولید غافل کند و دامداری و باغداری که شغل اصلی آنان است را فراموش کنند.

عشایر باید در کنار تولید به گردشگری هم توجه کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از خبرگزاری ها، عباس رضایی در نشست شورای عشایری استان اصفهان در بخش پادنای شهرستان سمیرم اظهار داشت: با توجه به اینکه ۳۰ درصد گوشت کشور را عشایر تولید می کنند، باید با اصلاح نژاد دام خود، تولید گوشت را افزایش و به اقتصاد کشور کمک کنند . وی افزود: پنج هزار خانوار عشایری شامل ۲۵ هزار نفر، شش ماه از سال را در سمیرم ساکن هستند که لازم است از این خانوار ها حمایت شود . استاندار اصفهان از توسعه زیرساخت‌های روستایی و عشایری شهرستان سمیرم خبر داد، گفت: همدلی و همراهی بین اقوام و عشایر ساکن در این شهرستان مثال‌زدنی است . رضایی با تاکید بر اینکه مسائل مربوط به عشایر منطقه پس از بررسی و احصا، به تدریج برطرف خواهد شد، اظهار داشت:  برای این قضیه کارگروهی تشکیل شده که   لازم است مدیران ذیربط   استان به همراه مدیران سازمان امور عشایر کشور جلسه‌ای برگزار تا به یک جمع بندی و هماهنگی خوبی دست پیدا کنند . وی متذکر شد: اگر بخواهیم تک تک موضوعات را به صورت انفرادی و دستگاهی بررسی کنیم با توجه به همپوشانی شرح وظایف خیلی از دستگاه‌ها با سازمان امور عشایر، ممکن است این موضوعات به درستی بررسی نشود . استاندار اصفهان همچنین در سفر به سمیرم ضمن دیدار با عشایر و مردم شهرستان از پروژه گردشگری ممتاز و افتتاح پل بره روز و کمپ عشایری ایل در بخش وردشت این شهرستان بازدید کرد.

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: عشایر باید در کنار تولید به گردشگری هم توجه کنند

خبر جدید   امسال ۲۰۰ هزار تن گوشت توسط عشایر به بازار عرضه می شود


آخرین اخبار

پربازدید