تاریخ خبر: // کد خبر: 75210 // //

ضرورت برخورداری از دانش علمی و تجربی در کنار یکدیگر برای مدیریت اختلاط گندم

سمیرا علوی گفت: ضروری است که مدیران تولید کارخانه‌های آرد برای انجام یک اختلاط استاندارد و علمی گندم، از دانش علمی و تجربه کافی برخوردار باشند.

ضرورت برخورداری از دانش علمی و تجربی در کنار یکدیگر برای مدیریت اختلاط گندم

             مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد فخر زنجان در گفت‌وگو با غلات نیوز تصریح کرد: به طور کلی در پروسه آردسازی، عملیات اختلاط گندم بسیار ضروری است بالاخص در استان‌هایی مانند زنجان با توجه به تولید گونه‌های متفاوت گندم در استان و گندم‌هایی که با درجه‌های کیفی گوناگون از سایر نقاط کشور به زنجان ارسال می‌شود.
علوی ادامه داد: درواقع باید گفت رعایت اصول صحیح اختلاط در سطح کیفیت آرد بسیار اثرگذار است و برای تولید یک آرد مرغوب، مدیران تولید واحدهای آردسازی باید با یک اختلاط مهندسی شده، فرایند تولید را تحت مدیریت خود قرار دهند.

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: ضرورت برخورداری از دانش علمی و تجربی در کنار یکدیگر برای مدیریت اختلاط گندم

خبر جدید   برای تعیین نرخ نان، شرایط خاص نانوایان بندرعباس را در نظر گیرند


آخرین اخبار

پربازدید