تاریخ خبر: // کد خبر: 102878 // //

روی خوش کشاورزان اصفهانی به محصولات بیولوژیک

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

روی خوش کشاورزان اصفهانی به محصولات بیولوژیک

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

 مدیر استان اقای فریدون صفایی  با اشاره به اختصاص هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان به کشت گوجه فرنگی گفت:در ۷۰ هکتار از این زمین‌ها گوجه فرنگی به روش بیولوژیک و بدون استفاده از سموم شیمیایی کشت شده است. صفایی افزود: در این روش با رهاسازی عوامل بیولوژیک و همچنین حمایت از عوامل موجود (بومی) موجب کاهش سموم شیمیایی در عرصه تولید محصول می‌شود. وی گفت: استفاده نکردن از آفت کش‌های شیمیایی مضر سبب بهبود کیفیت خاک، محصول و کاهش آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود. افلاکی افزود: رهاسازی زنبور «تریکوگراما» و «براکون» برای مبارزه بیولوژیکی با آفات کرم میوه‌خوار و پروانه هلیوتیس از روش‌های طبیعی مبارزه با آفات درمزارع گوجه‌فرنگی است. در راستای تولید محصول سالم و نیز کاهش مصرف سموم در محصولات کشاورزی با همکاری بخش خصوصی از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون طرح مدیریت تلفیقی آفات و بیماری‌ها با محوریت کنترل بیولوژیک در محصولات گوجه فرنگی اجرا شده است. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.

خبر جدید   مصاحبه مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان با شبکه استانی دنا

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: روی خوش کشاورزان اصفهانی به محصولات بیولوژیک



آخرین اخبار

پربازدید