تاریخ خبر: // کد خبر: 58426 // //

روش‌های اصلاح و ارتقاء کیفیت آرد بدون استفاده از اصلاح‌کننده

اختصاصی/دکتر نخچیان با بیان اینکه اگر کارخانه‌های آردسازی، گندم مطلوب در اختیار داشته باشند، نیاز به اصلاح‌کننده‌ها نخواهند داشت، گفت: بهترین و کم‌هزینه‌ترین راه برای جبران کمبود کیفیت، تامین گندم کیفی است اما چون برخی از نقاط کشور به گندم کیفی دسترسی ندارند، استفاده از اصلاح‌کننده‌ها برای کیفی‌سازی آردشان ضروری می‌شود.

روش‌های اصلاح و ارتقاء کیفیت آرد بدون استفاده از اصلاح‌کننده

             رئیس هیأت مدیره شرکت بهبوددهنده‌های آرد و نان آردیا در گفت‌وگو با غلات نیوز بیان کرد: اصلاح فرایند تولید یا به اصطلاح آسیابانی دیاگرام مهندسی شده، از دیگر عوامل ارتقای کیفیت آرد بدون استفاده از اصلاح‌کننده‌ها خواهد بود.
وی ادامه داد: روش دیگر، نگهداری آرد تولید شده در یک بازه زمانی در انبارهای کارخانه‌هاست به صورتی که آرد در مدت زمانی ۱۵ روزه در کارخانه‌ها دوره خواب را طی کرده سپس در بازار توزیع شود اما معمولا این اتفاق در واحدهای آردسازی و یا واحدهای نانوایی نمی‌افتد که یکی از دلایل آن، نبود فضا و سرمایه در گردش کافی است.


منبع :: روش‌های اصلاح و ارتقاء کیفیت آرد بدون استفاده از اصلاح‌کننده

خبر جدید   کنفرانس Iran Grain، فضایی برای تبادل اطلاعات مرتبط با غلات در دنیا و ایران


آخرین اخبار

پربازدید