|رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره نشانگر‌های رنگی درج شده بر روی بسته بندی‌های مواد غذایی توضیح داد. | اخبار کشاورزی | شبکه کشاورزی ایران

تاریخ خبر: // کد خبر: 54697 // // //

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره نشانگر‌های رنگی درج شده بر روی بسته بندی‌های مواد غذایی توضیح داد.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در نشست خبری با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون، درباره برچسب‌ های نشانگر رنگی بر روی بسته بندی محصولات غذایی اظهار کرد: یکی از اقدامات بسیار مثبتی که در کشور ما عملیاتی شد، درج برچسب‌ های نشانگر رنگی بر روی بسته بندی محصولات

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره نشانگر‌های رنگی درج شده بر روی بسته بندی‌های مواد غذایی توضیح داد.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در نشست خبری با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون، درباره برچسب‌ های نشانگر رنگی بر روی بسته بندی محصولات غذایی اظهار کرد: یکی از اقدامات بسیار مثبتی که در کشور ما عملیاتی شد، درج برچسب‌ های نشانگر رنگی بر روی بسته بندی محصولات غذایی است؛ ایران، اولین کشوری است که در آن به‌ صورت تقریبی بر روی تمامی فرآورده‌ های غذایی بسته بندی شده، برچسب‌ های رنگی نشانگر تغذیه‌ای درج می‌شود.

وی ادامه داد: این موضوع به صورت اجباری در صنعت غذایی پیگیری شده و بر روی تمامی محصولات غذایی بسته بندی شده، این نشانگر الصاق می‌شود. سایر کشور‌ها که این اقدام را انجام داده اند، پوشش کاملی نداشته و این امر به صورت کامل محقق نشده است.
۴ ماده‌ که در هنگام مصرف خوراکی‌ ها باید به آن دقت شود.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت بیان کرد: در این نشانگر‌های رنگی تغذیه ای، میزان مصرفی چهار ماده نمک، چربی، چربی ترانس و قند‌های ساده در تمامی محصولات وارداتی و تولید داخل مشاهده می‌شود اما در کشور ما تنها پنج درصد افراد جامعه از این موضوع مطلع بوده و خرید محصولات غذایی را با توجه به نشانگر‌های رنگی الصاق شده بر روی بسته بندی محصولات غذایی، انجام می‌ دهند. در این زمینه فرهنگ سازی نشده و اطلاع رسانی کافی نیز صورت نگرفته است و هنوز این برچسب‌ های رنگی، بر خرید مردم نفوذ کافی نداشته است.

جهانپور در پایان تصریح کرد: در این نشانگرها، به صورت دقیق، نشان داده شده است که در یک واحد مصرفی از محصول، چه میزان، قند، نمک، چربی و چربی ترانس، استفاده شده است. در این نشانگر، از سه رنگ زرد و سبز و قرمز استفاده شده است. رنگ قرمز نشان دهنده بالا بودن میزان دریافتی از هر کدام از چهار مواد ذکر شده بوده و رنگ زرد حد متوسط و رنگ سبز، حد ضعیف را نشان می‌دهد.
منبع :: رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره نشانگر‌های رنگی درج شده بر روی بسته بندی‌های مواد غذایی توضیح داد.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download huawei firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy free download
خبر جدید   ترکیب قاچاق به نام EC 40 % permalon ، در فهرست سموم مجاز کشور ثبت نشده است.


آخرین اخبار

پربازدید