تاریخ خبر: // کد خبر: 72594 // //

در کیفیت نان به غیر از آرد، نانوایان هم نقش دارند

اختصاصی/مدیرعامل کارخانه آرد فدک گفت: نقش مهارت نانوایان در کیفیت نان تولیدی، بسیار قابل توجه است و صرفاً سطح کیفی آرد در سطح کیفی نان اثرگذار نیست.

در کیفیت نان به غیر از آرد، نانوایان هم نقش دارند

             منصور معمارزاده در گفت‌وگو با غلات نیوز با بیان اینکه تولید آرد یکنواخت کیفی نیازمند گندمی یکنواخت است، اظهار کرد: مواد اولیه کارخانه‌های آرد، گندم است که تأثیر بسزایی در کیفیت آرد تولیدی دارد منتها گندمی که دریافت می‌کنیم، تماماً از سوی دولت به ما تخصیص داده می‌شود و ما هیچ نقشی در تعیین کیفیت آن نداریم.
وی افزود: مسلماً هیچ‌یک از کارخانه‌های آرد به دنبال از دست دادن مشتریان خود نیستند و تلاششان تولید آرد باکیفیت و جلب رضایت مشتری است.
معمارزاده به تلاش اداره کل غله و خدمات بازرگانی هرمزگان در راستای تأمین گندم کیفی اشاره نمود و گفت: نانوایان خواستار آردی با کیفیت یکنواخت هستند منتها علاوه بر آرد، مهارت نانوا هم بر کیفیت نان اثری قابل توجه می‌گذارد و باید به این بخش هم توجه شود.

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: در کیفیت نان به غیر از آرد، نانوایان هم نقش دارند

خبر جدید   خرید بدون مجوز گندم توسط بخش خصوصی ممنوع است


آخرین اخبار

پربازدید