|تعداد نانوایی‌ها کمتر شود کیفیت نان بالاتر می‌رود | اخبار کشاورزی | شبکه کشاورزی ایران

تاریخ خبر: // کد خبر: 58234 // //

تعداد نانوایی‌ها کمتر شود کیفیت نان بالاتر می‌رود

اختصاصی/ سیدیونس حسینی گفت: برای ارتقاء کیفیت نان لازم است جلوی صدور مجوزهای بی‌رویه را برای احداث نانوایی بگیرند. متأسفانه سوءمدیریت در این مسأله موجب احداث بی‌رویه واحد صنفی نان و به تبع آن ورود افراد غیرمتخصص به حرفه نانوایی در سراسر کشور شده است.

تعداد نانوایی‌ها کمتر شود کیفیت نان بالاتر می‌رود

             رئیس اتاق اصناف و اتحادیه نانوایان شهرستان رودبار در گفت‌وگو با غلات نیوز با بیان اینکه عدم همخوانی قیمت‌های جانبی تولید و در مقابل قیمت نان در حال حاضر اصلی‌ترین دغدغه نانوایان سراسر کشور است، اظهار کرد: مهارت در پخت در میان نانوایان از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نانوایان باتجربه نقش بسزایی در تولید نان باکیفیت خواهند داشت.
وی افزود: در شرایط فعلی با توجه به فشاری که هزینه‌های سربار به نانوایان تحمیل می‌کند غالباً کارفرمایان برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها به سراغ کارگران غیرفنی می‌روند و این مسأله تأثیر صد درصدی بر افت کیفیت نان دارد.
حسینی ادامه داد: اما با توجه به اینکه در میان شهرستان‌های استان گیلان نان در شهرستان رودبار سرانه مصرف بالاتری دارد نانوایان ما تلاش می‌کنند تا نان کیفی تولید و به مشتری عرضه کنند.

منبع :: تعداد نانوایی‌ها کمتر شود کیفیت نان بالاتر می‌رود

Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy free download
download lenevo firmware
Download WordPress Themes
udemy paid course free download
خبر جدید   وضعیت نرخ نان در مرحله تصمیم‌گیری دولت


آخرین اخبار

پربازدید