تاریخ خبر: // کد خبر: 66777 // //

اقدام استان مازندران برای افزایش سبوس نان

اختصاصی/ مدیر توزیع و فروش اداره کل غله استان مازندران گفت: به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه و صرفه جویی در مصرف گندم استان، تولید آرد و نان سبوس دار از ابتدای مهرماه در استان مازندران اجباری شده است.

اقدام استان مازندران برای افزایش سبوس نان

             ارسلان خیاط پور در گفت وگو با غلات نیوز گفت: از ابتدای مهرماه جاری طبق تصمیمات اتخاذ شده توسط مقامات استانی مازندران آردهای نیمه یارانه ای مخصوص نان بربری با درصد سبوس گیری ۱۸ و آردهای نیمه یارانه ای مخصوص نان های لواش، تافتون و سنگک با درصد سبوس گیری ۱۵ در واحدهای خبازی استان توزیع شده است.
وی افزود: پیش از اجرای این طرح در کلیه واحدهای خبازی استان به ویژه نان سنگک از آرد ۱۸ درصد سبوس گیری شده استفاده می شد و طرح افزایش سبوس نان به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه و صرفه جویی در گندم اجرایی شده است.
مدیر توزیع و فروش اداره کل غله استان مازندران ادامه داد: این قانون از نیمه اول آبان ماه نیز برای نانوایان یارانه ای هم به اجرا درخواهد آمد.

 

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: اقدام استان مازندران برای افزایش سبوس نان

خبر جدید   آرد دولتی در همدان گران شد


آخرین اخبار

پربازدید