تاریخ خبر: // کد خبر: 86766 // //

ارتقاء کیفیت نان با اجرای سند چشم انداز ۱۰ ساله در استان

اختصاصی/محمد پایدار اردکانی گفت: سال گذشته سند چشم انداز ۱۰ ساله گندم آرد ونان در استان تدوین شد و جلسه استانی کیفیت نان هرماه به طور مرتب در اداره کل غله برگزار می شود.

ارتقاء کیفیت نان با اجرای سند چشم انداز ۱۰ ساله در استان

             مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان یزد در گفت وگو با غلات نیوز تصریح کرد: درواقع هدف و محوریت اصلی تدوین این سند کاهش نمک نان در سطح استان بود که خوشبختانه اجرای آن در طول یک سال گذشته علاوه به ارتقاء کیفیت نان کمک کرده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان یزد افزود: با اجرای سند چشم انداز ۱۰ ساله در استان در طول سال آردها با کیفیت یکنواخت تولید شدند و این مساله موجب گردید نانوایان نیاز به نمک کمتری برای ارتقاء کیفیت نان داشته باشند. ضمن اینکه انبارهای روباز از چرخه خارج و سیلوهای استاندارد کارخانجات آرد که امکان اختلاط دارند جایگزین شدند
پایدار ادامه داد: همچنین در غالب این سند بروشوری درباره ویژگی های نان کیفی تهیه و در نانوایی ها توزیع شده و در کنار آن دوره های آموزشی ویژه نانوایان برگزار گردیده است
وی بیان کرد: پیمانه ای برای میزان مجاز مصرف نمک در نان تهیه شده که اسفندماه همراه با کتابچه آموزشی به محض تامین اعتبار در اختیار نانوایان قرار خواهد گرفت.
این کتابچه با همکاری و تعامل تنگاتنگ اداره کل غله و دانشگاه علوم پزشکی تدوین شده که دارای اطلاعات آموزشی علمی پزشکی است و به عنوان مرجع در کشور می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: ارتقاء کیفیت نان با اجرای سند چشم انداز ۱۰ ساله در استان

خبر جدید   کیفیت آرد و نان در استان مطلوب است


آخرین اخبار

پربازدید