تاریخ خبر: // کد خبر: 72684 // //

اخبار > نقش خمیرترش در تولید نان

مطابق استاندارد ۶۲۶۲ ویژگی و روشهای آزمون نانهای سنتی خمیرترش خمیری است که در اثر فعالیت میکروارگانیسمها و طی فرآیند، تخمیر ترش شده باشد. خمیرترش، شامل مخلوطی از آرد (یا اجزاء آن) و آب است که به وسیله مخمرها و باکتریهای اسیدلاکتیک، تخمیر شده باشد.

اخبار > نقش خمیرترش در تولید نان

مطابق استاندارد ۶۲۶۲ ویژگی و روش های آزمون نان های سنتی خمیرترش خمیری است که در اثر فعالیت میکروارگانیسم ها و طی فرآیند، تخمیر ترش شده باشد. خمیرترش، شامل مخلوطی از آرد (یا اجزاء آن) و آب است که به وسیله مخمرها و باکتری های اسید لاکتیک، تخمیر شده باشد.
لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: اخبار > نقش خمیرترش در تولید نان

خبر جدید   خرید تضمین ۹۶ هزار تن گندم از کشاورزان مازندرانی


آخرین اخبار

پربازدید