تاریخ خبر: // کد خبر: 86804 // //

آرد کم کیفیت، دلیل وضعیت امروز نان‌های کرج

رئیس اتحادیه نانوایان کرج گفت: پایین بودن کیفیت نان اغلب به دلیل آرد آن است.

آرد کم کیفیت، دلیل وضعیت امروز نان‌های کرج

              به گزارش غلات نیوز از باشگاه خبرنگاران جوان؛ نصیری، رئیس اتحادیه نانوایان کرج با اشاره به این که نانوایان هیچ دخل و تصرفی در کیفیت آرد و مواد اولیه ندارند، گفت: علت این که بعضی همشهریان نان را می خرد و به منزل نرسیده شاهد تغییر رنگ و خشک شدن نان می‌شوند، کیفیت پایین آرد است.

خبر جدید   دانش بنیان‌ها برای جایگزینی گندم به جای ذرت در جیره دام و طیور دعوت شدند

رئیس اتحادیه نانوایان کرج با بیان این که به لحاظ کیفیت آرد در مضیقه هستیم، افزود: ارد را از یک کارخانه می‌خریم و کیفیت بسیار مطلوبی دارد اما وقتی دوباره برای خریدار به همان کارخانه مراجعه می‌کنیم متاسفانه کیفیت آرد افول کرده و یا حتی بوی نامطبوعی می‌دهد.
نصیری گفت: اغلب نانواها از این موضوع شکایت دارند ما نیز شکایت ان ها را پیگیری کرده ایم و حتی بعضاً متوجه وجود افزودنی های غیرمجاز در آرد می شویم.
رئیس اتحادیه نانوایان کرج افزود: بعضی نانوایی های سنگکی مدت‌ها پیش رو به تعطیلی بودند اما بسیاری از آن ها با تغییر کاربری به آزاد پز از تعطیل شدن پیشگیری کردند.

خبر جدید   همکاری همه جانبه دستگاه‌های ذی‌ربط برای کنترل کرونا در نانوایی‌های قزوین

او افزود: مادام این که قیمت کارگر و سایر قیمت‌ها ثابت بماند، قیمت مصوب نان برای نانوایان راضی کننده است.
لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: آرد کم کیفیت، دلیل وضعیت امروز نان‌های کرج



آخرین اخبار

پربازدید