تاریخ خبر: // کد خبر: 81564 // //

آرد استان قزوین تماماً از گندم‌های بومی استحصال می‌شود/ سطح ضعیف گندم‌های قزوین

اختصاصی / مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین گفت: در فرایند استحصال آرد استان، تماماً از مواد اولیه بومی (گندم) استفاده می‌شود در حالی که سطح گلوتن، پروتئین و ایندکس گندم‌های قزوین، متوسط رو به ضعیف است.

آرد استان قزوین تماماً از گندم‌های بومی استحصال می‌شود/ سطح ضعیف گندم‌های قزوین

             ودود ایرانیان در گفت‌وگو با غلات نیوز با اشاره به اینکه کیفیت آردها غالباً در فصول گرم سال افت می‌کند، تصریح کرد: بارها از شرکت بازرگانی دولتی ایران درخواست کرده‌ایم که در صورت امکان، گندم کیفی به استان قزوین تخصیص داده شود اما متأسفانه تأمین نشده است.
وی ادامه داد: در صورت تخصیص گندم کیفی به استان و اختلاط با گندم بومی قزوین، طبیعتاً شاخص کیفی آرد و نان استان ارتقاء خواهد یافت.
ایرانیان بیان کرد: البته وعده تخصیص گندم وارداتی به استان داده شده و در صورت تحقق با اختلاط و توزیع مناسب، کیفیت آرد و نان استان را ارتقاء خواهیم بخشید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قزوین گفت: همواره سعی ما بر این است که گندم‌هایی با کیفیت مناسب و استاندارد در اختیار کارخانه‌های آرد استان قرار گیرد.

خبر جدید   استان گلستان، رتبه چهارم در خرید تضمینی ۹۸


لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید
منبع :: آرد استان قزوین تماماً از گندم‌های بومی استحصال می‌شود/ سطح ضعیف گندم‌های قزوین



آخرین اخبار

پربازدید